© Kandi.dk v. Tina og Gert Steffensen
Hundekiks

Opskriften

  1 dl. Bouillon 2 dl. Kogende vand 3 dl. Rugkerner 4 Æg 150 g. Mel 6-7 dl. Havregryn

Fremgangs måde

Det hele røres sammen i en skål, til det er en fast dej. Form/tril dejen i hånden til en lang pølse i hånden (når hånden bliver for klisteret, skyld dem i vand), og skær pølsen ud i passende størrelser og tril dem ud i runde kugler. Bagning:Bages i ovnen i 1 time ved 180 grader. Sluk ovnen og lad dem stå i 1 time. Man kan evt. bruge urter i kiksende, det renser tænderne på hunden. Et tips: Lav ”dejen” og sæt den i køleskabet til dagen efter, så er den lettere og arbejde med (dejen skal æltes igen).
Kandi.dk Berner Sennen
© Kandi.dk v. Tina og Gert Steffensen
Hundekiks

Opskriften

  1 dl. Bouillon 2 dl. Kogende vand 3 dl. Rugkerner 4 Æg 150 g. Mel 6-7 dl. Havregryn

Fremgangs måde

Det hele røres sammen i en skål, til det er en fast dej. Form/tril dejen i hånden til en lang pølse i hånden (når hånden bliver for klisteret, skyld dem i vand), og skær pølsen ud i passende størrelser og tril dem ud i runde kugler. Bagning:Bages i ovnen i 1 time ved 180 grader. Sluk ovnen og lad dem stå i 1 time. Man kan evt. bruge urter i kiksende, det renser tænderne på hunden. Et tips: Lav ”dejen” og sæt den i køleskabet til dagen efter, så er den lettere og arbejde med (dejen skal æltes igen).
Kandi.dk Berner Sennen